10 Mayıs 2008 Cumartesi

Çifte Kumrular

Fazla söze ne hâcet. Fotoğraflar her şeyi anlatıyor kanımca. Güzel bir kutlama gecesi pastasız olur mu? Olmaz! E olmazsa da ortaya böyle minik kalpli pastacıklar çıkar.

Solda gördüğünüz Süslü Hanım'la sağdaki Kibar Bey'in tek istekleri, mutluluk içinde bir ömür birlikte yaşlanmak. Kadehlerini de bu dilekle güzel günler için kaldırdılar, geçmişteki güzel günler gelecektekilerin bir habercisi olsun diyerekten. Etraflarındaki görünmez aşk perileri ise bu güzel dileklere kayıtsız kalmak olmaz dediler ve ellerindeki bütün mutluluk iksirlerini bu şirin çiftin üstüne boca ettiler:) Süslü ile Kibar, bir an kulaklarında "sonsuza dek mutlu kalın" diye bir fısıltı duyduklarını sandılar. Sahoş oluyorum galiba, dedi Süslü. Ben de, diye cevap verdi Kibar, ama sanırım mutluluktan!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

:))))) ne güzel olmuş bu pastacıklar böyleee.... süslü ile kibar da tamamen gerçek gibiler.. bu karakterler gerçeği o kadar andırıyorlar ki.. çok başarılı bir çalışma olmuş açıkçasıı:) o aşk perileri o güzel sözleri hep fısıldasın sizlere inşallah bir ömür boyuuu.... çok öpüyorum...

Tijen dedi ki...

Pek sevimliler de ben seyahatlerden, gezmeklerden konuşalım diyorum Zeren...

banu kırmızıgül dedi ki...

çook sekerler. ellerine sağlık Allah ayırmasın. sevgilerimle..