19 Nisan 2008 Cumartesi

İki Doğum Günü ve Bir Pasta

Günlerdir kağıda dökülmeyi bekleyen satırlar, en sonunda bugün zihnimin koridorlarından çıkıp kendilerine bu sayfada yer bulma şansına sahip oldular. Evet, uzun süredir bu satırların yazarının zaman ve fırsat bulmasını bekleyen "birdilimsohbet" in kurdelasını sonunda bugün kesiyoruz:)

İlk dilimli sohbetimiz ise canım arkadaşım Melo'ya yaptığım ve benim için de bir ilk olan bu şirin pasta ile gelsin. Tatlı lezzetler eşliğinde edilen sohbetlerin tadı da bir başka olur. Sevgili Melo'nun sayesinde uzun zamandır olmadığı kadar uzun bir masa etrafında toplandı sevgili dostlar. Sohbetler edildi, kahkahalar atıldı, hediyeler verildi. Melo kendisine verilen paketleri eller ellemez içindeki hediyenin ne olduğunu bilmek gibi başarılı 'kehanet'lerde bulundu:) Doğum günü çocuğuna mahsus bir hüner olsa gerek. Veee en sonunda doğum günlerinin olmazsa olmazı doğum günü pastasına geldi sıra!

Başta Melo olmak üzere herkesin yüzünde pastayı görünce beliren o sevimli ifadeyi görmek gerçekten keyif verici idi. Herkesin ortak bir dil ile söylediği şey ise "nasıl uğraştın tüm bu detaylarla?" oldu. Aslında çok basit bir cevabı var bu sorunun. Ufacık bir pastanın bile sevdiklerinizde kocaman bir gülümsemeye ve mutluluğa yol açtığını görmek her şeye değiyor. Boşuna değil, pastayı yaparken uğraştığım her an sevdiklerimin yüzlerinde oluşacak şaşkınlık ve mutluluk ifadesini düşünmem. Bu, insana sonsuz bir enerji ve güç veriyor.

Bir kez daha iyi ki doğdun Melocuğum ve iyi ki doğdun Bir Dilim Sohbet:)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir dilim sohbet hepimize hayirli ugurlu olsun Zerocum!! :)

Blog unu cok begendim, o muthis pasta resimlerini sayfayi acar acmaz karsimda gormem de bunda biras etkili olmus olabilirr :):)
Bana ozel o pamuk ellerinle hazırladıgın pastaMı tekrar sitende gorunce ister istemez heyecanlandimmm ve birden bire 14 Nisana geri döndüm .. gercekten ne hoştu , ince ince işlenmiş, oyalanmış bir dantel kadar emek harcanmış şipşirin bir pastaydı o gün bana hediye edilen.. özellikle ARİ ve MELO lar süperdiler ;)

Umarım senin tatlı sohbetinden ve hoş yazılarından bu site sayesinde herkes yararlanır..

Cok cok opuyorum , tekrar hayırlı olsun!!!

SENİ ÇOK SEVEN MELO

zero dedi ki...

Melocum sen böyle güzel sözler ettikçe ben sana daha ne pastalar yaparım, bilmiyorum artık:) önümüzdeki zamanlarda farklı ARİ'ler ve MELO'lar da tasarlamıyor da değilim hani:)

Canım benim tüm güzel sözlerin için çok teşekkürler. Bu sayfaları ne kadar ben hazırlıyor olsam da, aslında her bir satırı, tüm dostlar birlikte paylaştığımız hayatın ufak bir yansıması olacak sadece. Bu satırlarda aslında hepimiz olacağız, ben sadece aktaran rolünde olacağım.

Ama siz de bu gidişle epey bir pasta yemek zorunda kalacaksınız gibi, çünkü ben bu işi fazlası ile sevdim:)

Kucak dolusu sevgiler:)

Adsız dedi ki...

SEVGILI ZEROŞ ,

BU GÜZEL BAŞLANGIÇ İLE YENİ ÇALIŞMALARININ EN YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIMI BİLMENİ İSTERİM...GÜZEL PASTALARININ VE NITELİKLİ YAZILARININ YANINDA BİR FİNCAN KAHVE SUNMA İMKANIN OLSAYDI DAHA GÜZEL OLURDU FAKAT , HENÜZ BÖYLE BİR TEKNOLOJİ YOK - PRINTER'DAN SÜTLÜ KAHVE ÇEKEMİYORUZ -

ELLERİNE SAĞLIK DİYEREK , HEPİMİZE HAYIRLI VE FAYDALI OLSUN...
SETO

zero dedi ki...

Setocum kahveyi burdan sunamasam da, kahve hakkin bende sonsuza dek bakidir; sen yeter ki iste:)

Adsız dedi ki...

zerocuk ,

ilk başta bu site hepimize hayırlı ve uğurlu olsun dedikten sonra bol kazanç getirmesini temenni ederim.
insanların ,senin eşsiz pastalarından bu site sayesinde haberdar olabilmeleri onlar açısından bir şans olduğunu ayrıca belirtmek isterim.
umarım herşey istediğin gibi gerçekleşir.
sevgiler
murat berber

zero dedi ki...

Berbercim Melo'ya da dediğim gibi bu işten en çok siz karlı çıkacaksınız, çünkü ben yapıcam siz de mecburen yiyeceksiniz:)tüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim:)