30 Mart 2010 Salı

Ey Zaman!

Herkes senden bahsediyor. Dillerden düşmüyorsun bu aralar. Biraz 'geçmen' gerekiyormuş. İyi olacakmış her şey o zaman ('İyi' olan ne, bir de onu bilsem keşke). Ben de bekliyorum bakalım, acaba gerçekten herşeyin ilacı sen misin?

Merak eden tüm dostlar için bir not: Uzun zaman var açmadım blog sayfasını. Son yazı bile çok canımı sıkıyor, beni üzen şeyleri hatırlatıyor. Merak eden herkese çok teşekkür ederim, bir yandan da özür dilerim tabi. Bugün ilk kez bir iki satır da olsa yazabilecek gibi hissettim kendimi. Devamı umarım gelir deyip bu aralar hayatımda olan her şey gibi bunu da zamana bırakıyorum...

11 yorum:

billur dedi ki...

MERHABALAR,

Aklıma yazılarınızdan yola çıkarak bir kaç şey geldi zaman zaman ama umarım sadece blogdan bıkmıştır ve belki de ülke değitirmiştir diye düşündüm..DÖNDÜGÜNÜZE SEVİNDİM UMARIM HER SEY YOLUNA GİRER.
sevgiler
Billur

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Zerennnn korkuttun beni canım, ahhh neler yaşadın kim bilir arkadaşım. dediğin gibi o her acının, her derdin ilacı ne yazık ki zaman. umarım senin için kısa bir zaman olur bu, ki sana kavuşabilelim biz de. geçiyor geçiyor min ol geçiyor ama dedikleri gibi bazen delip de geçiyor insanı bu zaman. sebep ölüm olmadıktan sonra herşey kolay canım, ki ölüm bile zamanla nasıl unutuluyor ne acı ki. sevgiler canım

laleninbahcesi dedi ki...

hoş geldiniz, inanın çok sevindim dönüşünüze. Zaman her şeyin ilacı umarım sizin yaralarınızda iyi gelecektir...

Sayenizde tanıştığım Haruki Murakami kitaplarından en son Sahilde Kafka'yı da okudum. Kitabın arasına da not düştüm, hiç bitmesin istedim diye

Yine yeniden hoş geldiniz...

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

hepimiz hissettiğimiz gibi yaşamalıyız elbette.

buda bir adımdır zerenciğim...
sevgiyle canım.

yeliz dedi ki...

özlemiştim, hoşgeldin.. temelli kal, gitme

Sibel dedi ki...

Zerenciğim canım, "iyi" olan ne biliyor musun? İyi olan, senin bu süreçten çok daha bilge, çok daha olgun ve güçlü olarak çıkacak olman.. Kimbilir daha neler yazacaksın sen.. Yazma yolculuğunda kimbilir nasıl bir aşamaya varacaksın? Bu bile yeterince "iyi" değil mi?
Kucaklıyorum sevgiyle...

Cengiz Hasan dedi ki...

Zaman etkili bir uyuşturucudur...
Ama sadece uyuşturur, yok etmez ki...

Adsız dedi ki...

Kesinlikle zaman herşeyin ilacı. Bunu bilir bunu söylerim. ZOr günler geçirmene çok üzüldüm. Senden ses çıkmadıkça aramak istemedim seni. Sesini duyunca rahatladım, her gecenin bir sabahı mutlak vardır. İçini rahat tut, ferah tut. Herşeyin başı sağlık. Gerisinin ilacı ise kesinlikle zaman.

kekvekahve dedi ki...

yazılarınızı özlemiştim. bir sıkıntıdan dolayı yazmadığınızı öğrenince üzüldüm, dilerim kısa sürede etkisi azalır.

nehircce dedi ki...

Hoşgeldinnnn harika oldu dönüşün,lütfen yazz yardımcı olur umarım yaralarına..sevgilerr...

zero dedi ki...

Her birinizin satırlarındaki duyguyu inanın çok içimden hissediyorum. Bu sayfalardaki paylaşımların başkalığını daha da iyi anlıyorum.

Yaşantınızdan insan çıkarmanın ne kadar zor olduğunu gösteren günler yaşıyorum. Birinin geri gelmesi için yapabileceğim hiç bir şey yok. Zira onun gittiği yerden dönen olmuyor, şiirin de dediği gibi "giden memnun ki yerinden, dönen yok seferinden"...

Diğerinin geri gelmesi içinse "zaman" kardeşle anlaştık işte, yazıda da dediğim gibi. Zaman ikizi de iyileştirecek umuyorum. Zira ben yolumuzun bittiğine inanmıyorum.

Hepinize yürekten sevgiler...